MANİSA / SOMA - ÇELEBİ MEHMET ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Etiket Sonuçları: soma çelebi mehmet

Ekm

Soma Çelebi Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin çalışan ve öğrenci kadrosundan oluşan web geliştirme ekibi, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde global ölçekteki sorumlulukları çerçevesinde çevre ve iklim değişikliği konusunda web geliştirme kabiliyetlerini de arttırarak farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir. Bu amaç doğrultusunda, WordPress altyapısını kullanarak, ilgilenen bireylerin bu konudaki perspektif ve düşüncelerini paylaşabileceği bir platform oluşturmaktadır.

Projemizin CodeWeek etkinlik haritası linki: https://codeweek.eu/view/548718/cevre-ve-iklim-icin-gelistiriyorum

Eyl

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı, Okul Müdürümüz Hasan Hüseyin RÜZGAR'ın açılış konuşması ve akabinde törende hazır bulunan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin İstiklal Marşımızı okuması ile başladı. Öğrencilerimiz törenin ardından ilk ders zilinin çalması ile sınıflardaki yerlerini aldı.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm paydaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, sağlık, huzur ve başarı dolu bir yıl diliyoruz.